1: Onroerend Goed iets voor u?

Investeren in Vastgoed
Deel 1 van ?Vertaalt via een vertaalmachine en daarna geredigeerd.
Lees hierover onze algemene post over Investeren in Vastgoed.

 

Investeren in Vastgoed

Is investeren in Onroerend Goed iets voor u?
Er zijn veel mensen rijk geworden door te investeren in onroerend goed. Investeren in onroerend goed is één van de meest stabiele investeringen die kunnen leiden tot aanhoudende maandelijkse financiële winst. Als het onroerend goed in waarde stijgt, wordt de investering belangrijker en ook nog winstgevender.

Er zijn veel strategien die je moet overwegen als je geïnteresseerd bent in het investeren in onroerend goed, in het bijzonder residentieel vastgoed. Er is geen twijfel over mogelijk dat je hiermee zeer rijk kunt worden. Je zult je investering voor langere tijd moeten aanhouden om het vastgoed voor je te laten werken.

Ten eerste zul je je moeten afvragen op welke wijze je je investering wilt gaan financieren. Niet veel mensen hebben het volledige bedrag om dit met contant geld te kopen.Dus in plaats van eerst te sparen, zullen de meeste mensen een lening aangaan en hiermee aan de slag gaan. Sommige deskundigen zeggen dat het beter is te wachten en eerst kapitaal op te bouwen, want het aflossen van een lening kost een hoop rente. Van het terugverdiende geld kun je weer een nieuw pand kopen. Het stelt je ook in staat om sneller kapitaal op te bouwen door het direct betalen van het volledige bedrag.

Het is mogelijk dat een bank een krediet geeft om een pand te verwerven. Als je deze methode volgt, zorg er dan voor dat je een reserve hebt of opbouwt voor het geval je in een financiële strop krijgt. In dat geval kunt je in ieder geval de lening nog afbetalen.
Natuurlijk is het beter om het geld te hebben en direct het vastgoed contant te betalen. Daarna ben je enkel verantwoordelijk voor reparaties, onderhoud, belastingen en diverse andere lasten.
Zodra je een onroerend goed investering overweegt moet je weten hoeveel belasting je moet gaan afdragen. Daarnaast moet je een maandelijkse huur bepalen.

Sommige beleggers schakelen een beheermaatschappij in die de huur voor hen incasseert. Hierdoor hou je tijd over om je te richten op overige taken zonder dat de investering in de weg zit. Aan de andere kant zul je meer geld kwijt zijn aan de beheermaatschappij die die taken van je overneemt.Alleen als je dit financieel kan, kun je dit doet. Als beginnende investeerder ben je verantwoordelijk voor de inning van de huur en andere kosten.Zorg ervoor dat je genoeg geld weg zet voor reparaties en verwachte en onverwachte kosten. Je weet nooit wanneer je iets moet laten repareren. Het is beter om voorbereid te zijn.

>> Ga verder naar deel 2; IMPUT
© 2012 – 2017 Hypotheek101.nl
Op deze publicatie berust auteursrecht. Niets uit deze publicatie mag op enigerlei wijze worden gepubliceerd zonder voorafgaande toestemming van Hypotheek101.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*