Een huis kopen

U wilt graag een huis en een hypotheek afsluiten?

Een mooi appartement of een vrijstaande villa? Een woonboerderij of een landhuis? Een maisonette of een tussenwoning? Een twee onder een kap woning of een bungalow?

In de meeste gevallen zult u een hypotheek nodig hebben.

En een hypotheek is dan de basis en de beslissende factor als u uw huis koopt! Uw droomhuis! Of uw eerste woning?!

Een hypotheek verkrijgen is helaas de laatste jaren moeilijker geworden dan dat het eerst was. De wetgeving voor het kopen van een huis wordt regelmatig gewijzigd. Meestal betreft dit het percentage van de aankoopwaarde. Met de hypotheek worden de kosten koper gedekt en eventueel een klein budget voor een verbouwing.

Het gaat allemaal wat moeizamer! Echter het is niet onmogelijk.

Ook de banken maken het niet makkelijker. De regels zijn verscherpt en de hoogte van de hypotheek is ook een stuk lager dan het voorheen was. De crisis heeft het verkrijgen van een hypotheek wat moeizamer gemaakt, maar echter niet onmogelijk!

Hypotheek berekenen.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden, dan kunt u uw Hypotheek Berekenen.

Een huis kopen kan nu en in de toekomst!

En het zal ook altijd een belangrijke onderdeel zijn van de maatschappij! Eigen woning bezit levert op termijn altijd veel meer voordelen op!

Meer weten?

Wilt u graag een huis kopen? Een appartement, villa, woonboerderij, landhuis, woning? In de meeste gevallen zult u een goede woning nodig hebben. Kijk dan op de website van woning kopen.

Een huis kopen in een grote stad in Nederland?

Wij hebben hier diverse artikelen over. Kijk voor het overzicht op onze Stedenpagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*