Hypotheek bedrijfspand berekenen

Een bedrijfspand met hypotheek biedt fiscale mogelijkheden.

Het aankopen van een bedrijfspand is in de meeste gevallen een grote zakelijke investering. Daarbij is het essentieel dat de financiering en hypotheek past bij de onderneming. Om deze reden is het berekenen van een hypotheek op een bedrijfspand een must.

Je kunt je pand in een BV onderbrengen en je kunt er ook voor kiezen om het pand in een aparte onroerend-goed BV onder te brengen.

Het is goed dit te overleggen met een adviseur, wat zijn de voor- en de nadelen van elke zakelijke constructie?

Let er op dat de aandelen in een onroerend-goed BV bijgetelt worden en de heffing langdurig wordt uitgesteld. Met een direct liquiditeitsvoordeel is er een heffing van 6% overdrachtsbelasting in de BV zo terugverdiend. Hiervoor zult u uw hypotheek op het bedrijfspand moeten berekenen.

Vraag altijd een ondernemershypotheek op maat op basis van jouw bedrijf.

Ruwweg zijn er vijf mogelijkheden te identificeren:
• Ondernemershypotheken
• Ondernemersfinancieringen
• Bedrijfsfinanciering
• Bedrijfshypotheek
• Bedrijfspandhypotheek

Hypotheek Bedrijfspand berekenen
Zoals u merkt is het berekenen van een hypotheek voor een bedrijfspand een ingewikkelde berekening. Gezien de variabelen die meespelen. Op de pagina Hypotheek Berekenen treft u een aantal tools waar u een aantal orienterende berekeningen kunt uitvoeren.

Bedrijfs- onroerend goed en bedrijfshypotheken voor de ondernemer uit het MKB.
Zorg ervoor dat er altijd een ondernemershypotheek op maat voor jouw situatie beschikbaar is. Vraag een onafhankelijk bedrijfshypotheek voorstel aan bij je hypotheekadviseur. Vraag naar het berekenen en financieren van de hypotheek van het bedrijfspand.

Zorg voor maatwerk in het advies voor een bedrijfspand hypotheek die bij uw onderneming past. Denk ook aan de financiering of herfinanciering van vastgoed die speciaal is gericht op het Midden en Kleinbedrijf (MKB).

Kijk ook bij onze zakelijke aankoopchecklist of onze zakelijke verkoopchecklist.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*